HomeBegeleidingTeamWinkel De AandachtKoffie met een oortjeActiviteitenagendaAfscheid volgenInspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (team van Jacqueline Vegt)
Op de hoogte gehouden worden?

Op de hoogte gehouden worden?

Meld u zich aan voor onze infomail als u op de hoogte wil blijven van onze activiteiten en initiatieven, die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking.

Lees verder
Winkel De Aandacht

Winkel De Aandacht

U kunt bij ons terecht voor een aandenken aan een overleden dierbare, zoals gedenksieraden, urnen, keepsakes & troostcadeautjes. De winkel is alleen op persoonlijke afspraak geopend.

Lees verder
Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

Regelmatig organiseren we in ons pand verschillende bijeenkomsten en activiteiten die tot hulp kunnen zijn in tijden van afscheid en rouw, of informatie kunnen bieden.

Lees verder

Op de hoogte gehouden worden?

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij ons terecht voor verschillende bijeenkomsten en activiteiten die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking. Om u op de hoogte te houden van wat wij organiseren sturen wij eens per 6-8 weken een infomail. Als u deze wilt ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden infomail

Neem contact op

We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ons kantoor is geopend op werkdagen tussen 9.00 - 14.00 uur. Mocht u vragen hebben, specifieke mogelijkheden willen bespreken, of een melding van overlijden willen doorgeven, neem dan contact op via telefoonnummer 0172 - 41 66 63. Wij helpen u graag verder.


Het teamNeem contact op