HomeBegeleidingTeamWinkel De AandachtKoffie met een oortjeActiviteitenagendaInspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (team van Jacqueline Vegt)
Op de hoogte gehouden worden?

Op de hoogte gehouden worden?

Meld u zich aan voor onze infomail als u op de hoogte wil blijven van onze activiteiten en initiatieven, die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking.

Lees verder
Winkel De Aandacht

Winkel De Aandacht

U kunt bij ons terecht voor een aandenken aan een overleden dierbare, zoals gedenksieraden, urnen, keepsakes en troostcadeautjes.

Lees verder
Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

Regelmatig organiseren we in ons pand verschillende bijeenkomsten en activiteiten die tot hulp kunnen zijn in tijden van afscheid en rouw, of informatie kunnen bieden.

Lees verder

Op de hoogte gehouden worden?

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij ons terecht voor verschillende bijeenkomsten en activiteiten die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking. Om u op de hoogte te houden van wat wij organiseren sturen wij eens per 6-8 weken een infomail. Als u deze wilt ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden infomail

Neem contact op

We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ons kantoor is geopend op werkdagen tussen 9.00 - 14.00 uur. Mocht u vragen hebben, specifieke mogelijkheden willen bespreken, of een melding van overlijden willen doorgeven, neem dan contact op via telefoonnummer 0172 - 41 66 63. Wij helpen u graag verder.

Wanneer iemand komt te overlijden belt u als eerste de huisarts. De huisarts zal komen om het overlijden vast te stellen en vult ook een verklaring van overlijden in. Vervolgens mag u ons bellen, maar dit hoeft nog niet direct. U mag ook even de tijd nemen om met elkaar te zijn.


Het teamNeem contact op