HomeBegeleidingTeamWinkel De AandachtKoffie met een oortjeActiviteitenagendaInspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (team van Jacqueline Vegt)

Op de hoogte gehouden worden?

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij ons terecht voor verschillende bijeenkomsten en activiteiten die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking. Om u op de hoogte te houden van wat wij organiseren sturen wij eens per 6-8 weken een infomail. Als u deze wilt ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden

Ons pand

Ons pand

We vinden het belangrijk om een ontmoetingsplek voor u te creëren waar u in alle rust terecht kunt voor al uw vragen en deskundig advies. Ons pand is verdeeld in verschillende ruimtes; ontmoetingsruimte De Verbinding, uitvaartwinkel De Aandacht en werkruimte De Verdieping.

Ontmoetingsruimte De Verbinding

Ontmoetingsruimte De Verbinding

We zijn geopend op werkdagen van 9.00 - 14.00 uur. Via ons centrale telefoonnummer kunt u altijd een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Lees verder
Uitvaartwinkel De Aandacht

Uitvaartwinkel De Aandacht

U kunt, naast het begeleiden van uitvaarten, ook bij ons terecht voor een aandenken aan een overleden dierbare, zoals gedenksieraden, urnen, keepsakes en troostcadeautjes.

Lees verder
Werkruimte De Verdieping

Werkruimte De Verdieping

Hier wordt de telefoon opgenomen en kaarten op maat gemaakt. We staan voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en specifieke informatie.

Lees verder