HomeNieuwsWerkwijzeTeamActiviteiten op de agendaWinkel De AandachtKoffie met een OortjeOnline condoleanceregisterWensenboekjeTips en inspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (voorheen: Jacqueline Vegt)

Op de hoogte gehouden worden?

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij ons terecht voor verschillende bijeenkomsten en activiteiten die helpend kunnen zijn bij afscheid en rouwverwerking. Om u op de hoogte te houden van wat wij organiseren sturen wij eens per 6-8 weken een infomail. Als u deze wilt ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden

Ons pand

Ons pand

Ammoniet Uitvaartbegeleiding vindt het belangrijk om een ontmoetingsplek voor u te creëren waar u in alle rust terecht kunt voor al uw vragen en deskundig advies. Ons pand, is verdeeld in verschillende ruimtes; Uitvaartwinkel De Aandacht, Werkruimte De Verdieping en Ontmoetingsruimte De Verbinding. 

Uitvaartwinkel De Aandacht

Uitvaartwinkel De Aandacht

U kunt naast het begeleiden van uitvaarten, ook bij ons terecht voor keuzes rondom een aandenken van een overleden dierbare, zoals gedenksieraden, urnen, keepsakes en troostcadeautjes.

Lees verder
Werkruimte De Verdieping

Werkruimte De Verdieping

We staan voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en specifieke informatie. Via ons centrale telefoonnummer kunt u altijd een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Lees verder
Ontmoetingsruimte De Verbinding

Ontmoetingsruimte De Verbinding

We zijn geopend op werkdagen van 9.00 - 14.00 uur. Via ons centrale telefoonnummer kunt u altijd een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Lees verder
Nieuws: Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt heet nu Ammoniet Uitvaartbegeleiding. Lees meer ›