HomeBegeleidingTeamWinkel De AandachtActiviteitenagendaAfscheid volgenInspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (team van Jacqueline Vegt)
Ons team

Ons team

We beschikken over een team met ervaren uitvaartbegeleiders en kantoormedewerkers waar we op kunnen bouwen en op terug kunnen vallen. Maak kennis met het team.

Lees verder
We doneren bomen

We doneren bomen

In samenwerking met Trees for All doneren we een boom voor iedere overleden persoon van wie wij de uitvaart mogen begeleiden, als eerbetoon en om bij te dragen aan een groenere wereld.

Lees verder
Wensenboekje

Wensenboekje

Hierin kunt u wensen en keuzes rondom een afscheid en een uitvaart noteren of digitaal invullen en opslaan. Dit kan een leidraad zijn voor het regelen van uw uitvaart.

Lees verder
Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

Bijeenkomsten, workshops, informatie avonden en lezingen, die hulp kunnen bieden in een tijd van afscheid en rouw. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Lees verder
Online condoleanceregister

Online condoleanceregister

Een online gedenkpagina, aanvullend of in plaats van een condoleanceboek. Nabestaanden kunnen eenvoudig een persoonlijk bericht of herinnering achterlaten op het register.

Lees verder
Met aandacht gebakken

Met aandacht gebakken

In samenwerking met lunchroom De Meerkoet bieden wij nabestaanden een doosje troost aan na een uitvaart. Met aandacht gebakken door De Meerkoet en met liefde door ons uitgedeeld.

Lees verder
Quote

Op de hoogte gehouden worden?

Eens per 6-8 weken versturen wij een infomail om u te attenderen op de bijeenkomsten en activiteiten die inspirerend of helpend kunnen zijn bij een afscheid. Als u deze wilt ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden infomail