HomeNieuwsWerkwijzeTeamActiviteiten op de agendaWinkel De AandachtKoffie met een OortjeOnline condoleanceregisterWensenboekjeTips en inspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (voorheen: Jacqueline Vegt)
Trees for All

Trees for All

Ammoniet Uitvaartbegeleiding doneert een boom voor iedere overleden persoon waarvan zij de uitvaart mag begeleiden, als eerbetoon en om bij te dragen aan een groenere wereld. Lees verder >>
Quote

Een persoonlijk accent

Ons logo laat een ammoniet zien, een fossiele schelp, als een uniek symbool van leven op aarde zo'n 600 miljoen jaar geleden. Meer dan enig ander levend wezen laat de mens sporen van leven na. Uw uitvaart zou de indruk of de afdruk van uw leven kunnen zijn. Dat dit een unieke gebeurtenis is, kan tot uitdrukking komen tijdens de dagen van afscheid en uit de beelden, verhalen en indrukken van de uitvaart. Daarom is onze begeleiding en advisering persoonlijk en betrokken. Wij zoeken met u naar een manier van afscheid nemen die bij u past.

Als u dat wilt, verzorgen wij de opbaring thuis. Verder werken wij samen met de plaatselijke collega's zodat u ook van rouwcentra elders gebruik kunt maken.

Ammoniet Uitvaartbegeleiding heeft in de afgelopen twintig jaar een waardevol netwerk opgebouwd van mensen die een bijzondere bijdrage kunnen geven aan de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan bloemisten, ritueelbegeleiding, musici en kunstenaars.

Winkel De Aandacht

Winkel De Aandacht

U kunt bij ons terecht voor een aandenken aan een overleden dierbare, zoals gedenksieraden, urnen, keepsakes en troostcadeautjes.

Lees verder
Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

Bijeenkomsten, workshops, informatie avonden en lezingen, die hulp kunnen bieden in een tijd van afscheid en rouw. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Lees verder
Ons team

Ons team

Ons team staat graag voor u klaar. Voor vragen en informatie bent u van harte welkom, iedere werkdag van 9.00-14.00 uur in onze ontmoetingsruimte aan de Wilhelminalaan 1.

Lees verder

Kinderen en afscheid

Kinderen nemen als geen ander ook deel aan het proces van afscheid nemen. De dood hoort immers bij het leven en afscheid leren nemen is het opdoen van een kostbaar stukje levenservaring. Door kinderen te betrekken bij de overledene, voelen ze dat ze erbij horen, dat ze ook gehoord worden en serieus genomen worden in hun gevoelens. Onze ervaring is dat kinderen heel goed hun grenzen kunnen aangeven van wat ze wel of niet willen en dat ze door hun aanwezigheid ook tot steun kunnen zijn voor een volwassene.

Afscheid nemen van je kind
Je baby of kind uit handen moeten geven na overlijden is een haast ondraaglijke weg om te gaan. Jouw wereld komt stil te staan terwijl ‘daar buiten' alles gewoon maar door gaat. In deze kwetsbare periode proberen we in alle rust te luisteren naar de ouders en hen te ondersteunen en begeleiden tijdens de dagen van afscheid nemen.

Ons team staat graag voor u klaar. Voor vragen en/of informatie rondom een uitvaart en afscheid nemen bent u welkom, iedere werkdag van 9.00-14.00 uur in onze ontmoetingsruimte aan de Wilhelminalaan 1.


Het teamNeem contact op
Nieuws: Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt heet nu Ammoniet Uitvaartbegeleiding. Lees meer ›