HomeBegeleidingTeamWinkel De AandachtActiviteitenagendaAfscheid volgenInspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (team van Jacqueline Vegt)
Artmind

Artmind

Urntotems | Handgemaakt keramiek met de kracht van imperfectie. Iedere urntotem is uniek. De totem wordt helemaal met de hand gevormd en je kan het persoonlijk samenstellen, met eigen namen, data, woorden en teksten.

Lees verder
Cekabe urnen

Cekabe urnen

Handgemaakte keramische producten voor het bewaren van as, geschikt voor binnen en buiten. Cekabe maakt op maat gemaakte en hoogwaardige producten die met liefde en aandacht worden vervaardigd, voor die ene unieke mens.

Lees verder
Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst vertaalt uw wensen en ideeën naar een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Ambachtelijke glasbewerking op maat, met een passie voor glas maken zoals u dat voor ogen heeft. Tot in detail vormgegeven!

Lees verder
See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

See You Gedenksieraden symboliseren het afscheid nemen én het gezien worden van de overleden dierbare, in een mooi sieraad. Heel subtiel blijft de as in deze gedenksieraden zichtbaar.

Lees verder
Funeral Products

Funeral Products

Kwaliteit is een absolute basisvoorwaarde voor Funeral Products. Dit heeft geleid tot een breed en modern assortiment van urnen en sieraden, bestaande uit bijzondere materialen en vormen.

Lees verder
BeyondLife

BeyondLife

De BeyondLife urn is oplosbaar en ontwikkeld voor het verstrooien van as in water of het begraven van as in de aarde. Aan elke urn zit een blad met zaad van zowel bloemen als een boom.

Lees verder
TOLAD asverstrooiing

TOLAD asverstrooiing

De TOLAD is een wandelstok die u vult met as. Bij iedere stap zet u de stok op de grond en drukt deze licht in: zo laat u telkens een beetje as vrij. De as wordt na een paar dagen volledig door de natuur opgenomen.

Lees verder
Wenskaarten

Wenskaarten

U kunt ook bij ons terecht voor wenskaarten, die u kunt versturen om iemand een hart onder de riem te steken, te troosten, of gewoon om even te laten weten dat u er voor ze bent. Loopt u gerust even bij ons binnen om alle kaarten te bekijken!

Lees verder
Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe maakt eigentijdse exclusieve sieraden in eigen atelier. Volgens eigen ontwerp maar ook samen met u naar uw wens en smaak, waarbij vakmanschap en service hoog in het vaandel staan.

Lees verder
Gedenksieraden.nl

Gedenksieraden.nl

In het atelier in Schoonhoven werken goud- en zilversmeden met zorg aan gedenksieraden. Creativiteit, vernieuwing en kwaliteit zijn de kernwaarden.

Lees verder
Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

Een beetje licht in donkere dagen; lichtpuntjes. Voeg plantaardige olie (olijf, zonnebloem, e.d.) toe aan een vuurvaste schaal of glas en plaats de lichtpuntjes erin met het kurkje aan de onderzijde. Voeg water toe om...

Lees verder
Boekentips

Boekentips

In onze boekenkast en op de leestafel is een gevarieerd aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw. U bent welkom om binnen te lopen en plaats te nemen in de leeshoek.

Lees verder