HomeNieuwsWerkwijzeTeamActiviteiten op de agendaWinkel De AandachtKoffie met een OortjeOnline condoleanceregisterWensenboekjeTips en inspiratieContact
Ammoniet Uitvaartbegeleiding (voorheen: Jacqueline Vegt)
Gedenksieraden met gravure

Gedenksieraden met gravure

Een naam, een datum, een tekst waar u veel herinneringen aan heeft, noemt u het maar. Het kan gegraveerd worden in of op verschillende gedenksieraden, met keuzes in lettertypes of een handgeschreven letter.

Lees verder
Gedenksieraden met as

Gedenksieraden met as

U kunt door ons een beetje as laten verwerken in een gedenksieraad. In een ketting, bedeltjes voor aan een armband, of zelfs in een (gedenk-) ring kan een beetje as verwerkt worden. Wij kun­nen de ­as­bus voor u ophalen bij crematoria in de regio. 

Lees verder
In onze boekenkast

In onze boekenkast

In onze boekenkast en op de leestafel is een gevarieerd aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw. U bent welkom om binnen te lopen en plaats te nemen in de leeshoek.

Lees verder
See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

See You Gedenksieraden symboliseren het afscheid nemen én het gezien worden van de overleden dierbare, in een mooi sieraad. Heel subtiel blijft de as in deze gedenksieraden zichtbaar.

Lees verder
Funeral Products

Funeral Products

Kwaliteit is een absolute basisvoorwaarde voor Funeral Products. Dit heeft geleid tot een breed en modern assortiment van urnen en sieraden, bestaande uit bijzondere materialen en vormen.

Lees verder
Gedenksieraden.nl

Gedenksieraden.nl

In het atelier in Schoonhoven werken goud- en zilversmeden met zorg aan gedenksieraden. Creativiteit, vernieuwing en kwaliteit zijn de kernwaarden.

Lees verder
TOLAD asverstrooiing

TOLAD asverstrooiing

De TOLAD is een wandelstok die u vult met as. Bij iedere stap zet u de stok op de grond en drukt deze licht in: zo laat u telkens een beetje as vrij. De as wordt na een paar dagen volledig door de natuur opgenomen.

Lees verder
BeyondLife

BeyondLife

De BeyondLife urn is oplosbaar en ontwikkeld voor het verstrooien van as in water of het begraven van as in de aarde. Aan elke urn zit een blad met zaad van zowel bloemen als een boom.

Lees verder
Wenskaarten

Wenskaarten

U kunt ook bij ons terecht voor wenskaarten, die u kunt versturen om iemand een hart onder de riem te steken, te troosten, of gewoon om even te laten weten dat u er voor ze bent. Loopt u gerust even bij ons binnen om alle kaarten te bekijken!

Lees verder
Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

Een beetje licht in donkere dagen; lichtpuntjes. Voeg plantaardige olie (olijf, zonnebloem, e.d.) toe aan een vuurvaste schaal of glas en plaats de lichtpuntjes erin met het kurkje aan de onderzijde. Voeg water toe om...

Lees verder
Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst vertaalt uw wensen en ideeën naar een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Ambachtelijke glasbewerking op maat, met een passie voor glas maken zoals u dat voor ogen heeft. Tot in detail vormgegeven!

Lees verder
Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe maakt eigentijdse exclusieve sieraden in eigen atelier. Volgens eigen ontwerp maar ook samen met u naar uw wens en smaak, waarbij vakmanschap en service hoog in het vaandel staan.

Lees verder
Quote

Ons team staat graag voor u klaar. Voor vragen en/of informatie rondom een uitvaart en afscheid nemen bent u welkom, iedere werkdag van 9.00-12.00 uur in onze ontmoetingsruimte aan de Wilhelminalaan 1.


Het teamNeem contact op
Nieuws: Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt heet nu Ammoniet Uitvaartbegeleiding. Lees meer ›