HomeNaamsveranderingOnze werkwijzeEen persoonlijk accentKinderen en afscheidOns teamUitvaartwinkel 'de Aandacht'Activiteiten en tipsActiviteiten op de agendaKoffie met een OortjeContact
Nieuwe naam! Ammoniet Uitvaartbegeleiding
TOLAD

TOLAD

De TOLAD is een wandelstok die u vult met as. Bij iedere stap zet u de stok op de grond en drukt deze licht in: zo laat u telkens een beetje as vrij. De as wordt na een paar dagen volledig door de natuur opgenomen.

Lees verder
Wenskaarten

Wenskaarten

U kunt ook bij ons terecht voor wenskaarten, die u kunt versturen om iemand een hart onder de riem te steken, te troosten, of gewoon om even te laten weten dat u er voor ze bent. Loopt u gerust even bij ons binnen om alle kaarten te bekijken!

Lees verder
Royolz

Royolz

Het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Hangers, armbanden, ringen en bedels in zilver, geel goud, rosé goud of wit goud; het assortiment en de mogelijkheden zijn breed!

Lees verder
BeyondLife

BeyondLife

De BeyondLife urn is oplosbaar en ontwikkeld voor het verstrooien van as in water of het begraven van as in de aarde. Aan elke urn zit een blad met zaad van zowel bloemen als een boom.

Lees verder
Blijf me bij

Blijf me bij

Als een dierbare overlijdt, wil je de herinneringen graag levend houden. Dit boek is precies daarvoor bedoeld. De bedoeling is dat er herinneringen aan de overledene worden verzameld.

Lees verder
See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

See You Gedenksieraden symboliseren het afscheid nemen én het gezien worden van de overleden dierbare, in een mooi sieraad. Heel subtiel blijft de as in deze gedenksieraden zichtbaar.

Lees verder
Rouwkalender

Rouwkalender

De rouw-scheur-kalender wil een dagelijks lichtpuntje zijn in het leven van iemand die rouwt. De kalender bevat spreuken, muziek- en boektitels, tips en webadressen. Daarnaast wordt korte metten gemaakt met eeuwige clichés.

Lees verder
Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst

Bosch Glaskunst vertaalt uw wensen en ideeën naar een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Ambachtelijke glasbewerking op maat, met een passie voor glas maken zoals u dat voor ogen heeft. Tot in detail vormgegeven!

Lees verder
Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe

Goudsmederij Bontekoe maakt eigentijdse exclusieve sieraden in eigen atelier. Volgens eigen ontwerp maar ook samen met u naar uw wens en smaak, waarbij vakmanschap en service hoog in het vaandel staan.

Lees verder
Nieuws: Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt heet vanaf nu Ammoniet Uitvaartbegeleiding. Lees meer ›